Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Μέλι Θυμαρίσιο με κηρήθρα "Ermionis" 450 gr

12,50 €

Το θυμαρίσιο μέλι με κηρήθρα Ermionis, συλλεγμένο από τη φύση της Ερμιονίδας ξεχωρίζει για το χρυσαφένιο χρώμα, το έντονο άρωμα, την πλούσια γεύση  και τις πολλές θεραπευτικές του ιδιότητες. Αποτελεί μία από τις καλύτερες ποικιλίες θυμαρίσιου μελιού της Ελλάδας, λόγω του ξεροθερμικού κλίματος, της επαρχία μας.

Το Θυμαρίσιο μέλι  απέσπασε χρυσό αστέρι στο μεγαλύτερο παγκοσμίως διαγωνισμό γεύσης GREAT TASTE AWARDS 2016 στο Λονδίνο.

Η ενασχόληση της Οικογένειας Μπαϊρακτάρη με τη μελισσοκομία,  ξεκινάει το 1914,  ενώ εμείς αποτελούμε πλέον την τέταρτη γενιά, που συνεχίζει αυτήν την παράδοση. Η πολύχρονη πείρα μας και η Αγάπη για τα Αγνά και Ποιοτικά προϊόντα της μέλισσας, οδήγησε εμένα και τη σύζυγο μου να ασχοληθούμε με τη μελισσοκομία σε πιο επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργώντας το 2007 το πρώτο συσκευαστήριο μελιού κι αρωματικών φυτών στην Αργολίδα. Tο 2008 δημιουργήσαμε το brand Ermionis, μέσω του οποίου διαθέσαμε για πρώτη φορά στην τοπική αγορά της Ερμιονίδας, το δικής μας παραγωγής μέλι αρωματικών φυτών. Η επιχείρηση μας εφαρμόζει από την αρχή της λειτουργίας της, πρότυπο ασφάλειας τροφίμων ISO:22000, ενώ το κτήμα μας, καθώς και τα αρωματικά φυτά που καλλιεργούμε, είναι πιστοποιημένα από τον φορέα ΔΗΩ, ως βιολογικά. Συνέχεια αυτής της προσπάθειας αποτελεί η δημιουργία του Mουσείου Μελιού & Μέλισσας το 2009, θέλοντας να δώσουμε στους επισκέπτες μας, τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της μέλισσας. Η επιχείρηση αποτελεί πρότυπη μονάδα παραγωγής και συσκευασίας, ενώ το μέλι μας ελέγχεται κάθε χρόνο για την γνησιότητα του από εγκεκριμένο χημείο

 

Από την αρχή της λειτουργίας μας και μέχρι σήμερα συνεχίζουμε δυναμικά και προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να εξελισσόμαστε ως προ το καλύτερο, προσφέροντας σ' εσάς εκλεκτής ποιότητας προϊόντα, πάντα με συνέπεια κι υπευθυνότητα.

 

Η Συλλογή του μελιού από την ελληνική φύση της επαρχίας Ερμιονίδας, γίνεται χρησιμοποιώντας τις καλύτερες μεθόδους συλλογής και αποθήκευσης του για πάνω απο ένα αιώνα. Στοιχείο αυτής της συνέχειας αποτελεί η πέτρα, της οποίας η επιγραφή είναι χαραγμένη στο χέρι, που βρέθηκε στην τοποθεσία Θυνί Κρανιδίου, εκεί όπου βρίσκονταν τα κτήματα της οικογένειας Μπαϊρακτάρη, καθώς και το πρώτο μελισσοκομείο της. Χρησιμοποιούταν ως βάση για τα κοφίνια (παλαιότερος τύπος κυψέλης), του Αθανασίου Αντωνίου Μπαϊρακτάρη, προπάππου του Κοσμά Μπαϊρακτάρη. Εμείς συλλέξαμε αυτή τη πέτρα και την τοποθετήσαμε στο νέο μελισσοκομείο μας, στα Κομίνια Κρανιδίου ως σύμβολο της παράδοσης και της συνέχειας της μελισσοκομίας.

 

Αποστολή της επιχείρησης αποτελεί η μετάδοση της αγάπης για την μέλισσα και τα προϊόντα της.

mima0196

Σχετικά προϊόντα

Top