Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Βασιλική Κινόα με Λαχανικά «Ανθήλη» 200gr

4,70 €
με ΦΠΑ

Βασιλική βιολογική λευκή Κινόα με λαχανικά, έτοιμη για μαγείρεμα (σχοινόπρασο, πράσινη πιπεριά, κόκκινη πιπερια, καρότο, κρεμμύδι, σκόρδο)

block Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


Τα χειροποίητα ζυμαρικά και προϊόντα διατροφής Ανθήλη φτιάχνονται με επιλεγμένες πρώτες ύλες και πολύ μεράκι φέρνοντας στο πιάτο σας ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς.

ΣΥΝΤΑΓΉ

Υλικά

1 φλιτζάνι Μείγμα κινόα με λαχανικά

3/4 του φλιτζανιού ψιλοκομμένη ντομάτα

1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό

1/4 φλιτζάνι σταφίδες

1/2 φλιτζάνι λεμόνι

3 κουταλιές ελαιόλαδο

Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Εκτέλεση

Βράζουμε το μείγμα κινόα με λαχανικά σε 2 φλιτζάνια νερό για 20′ και την αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να απορροφήσει το νερό. Αφήνουμε για λίγη ώρα μέχρι να φουσκώσει το μείγμα καλά και να φαίνεται μία γραμμούλα γύρω από κάθε σποράκι και να ρουφήξει τα υγρά. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και την ντομάτα κομμένη σε κύβους και τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε τα υλικά, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ. Σερβίρεται δροσερή με ψημένες αραβικές πίτες. Η σαλάτα ταμπουλέ είναι χορταστική και μπορεί να σερβιριστεί και ως κυρίως για ελαφρύ μεσημεριανό όπως επίσης μπορεί να συνοδεύσει ψητό φιλέτο ή ψητό ψάρι. Η κινόα-quinoa δημιουργεί ένα γευστικό χυλό και μπορεί να προστεθεί σε σούπες και μαγειρευτά.

Ανθήλη
mima0980

Σχετικά προϊόντα

Top