Τρουφάκια του ονείρου
Τρουφάκια με μελάσα Emelia
Υλικά:
-
250 γραμ μαργαρίνη
-
500 γραμ πτι μπερ
-
200 - 250 γραμ μελάσα Emelia
-
4 κσ κακάο
-
2 σφηνάκια κονιάκ ή λικέρ της αρεσκείας σας
-
2 βανίλιες
-
250 - 300 γραμ καρύδια χοντροκομμένα
-
τρούφα ή κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
Οδηγίες
- Χτυπάμε το βούτυρο με τη μελάσα Emelia να αφρατέψουν
- Προσθέτουμε το κακάο, τις βανίλιες, το κονιάκ ή το λικέρ και τα μπισκότα σπασμένα σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να σφίξει
- Τα πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα βουτάμε ή στην τρούφα ή στη λιωμένη κουβερτούρα.
Πηγή: emelia.eu
Comments
Leave your comment
* Required field