Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
Τρουφάκια του ονείρου

Τρουφάκια του ονείρου

Τρουφάκια με μελάσα Emelia

Υλικά:

  • 250 γραμ μαργαρίνη

  • 500 γραμ πτι μπερ

  • 200 - 250 γραμ μελάσα Emelia

  • 4 κσ κακάο

  • 2 σφηνάκια κονιάκ ή λικέρ της αρεσκείας σας

  • 2 βανίλιες

  • 250 - 300 γραμ καρύδια χοντροκομμένα

  • τρούφα ή κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί

Οδηγίες

  1. Χτυπάμε το βούτυρο με τη μελάσα Emelia να αφρατέψουν
  2. Προσθέτουμε το κακάο, τις βανίλιες, το κονιάκ ή το λικέρ και τα μπισκότα σπασμένα σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να σφίξει
  3. Τα πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα βουτάμε ή στην τρούφα ή στη λιωμένη κουβερτούρα.

Πηγή: emelia.eu

Comments

Leave your comment

* Required field

Top