Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.

Αποστολές για την Ελλάδα

Το mikaela’s goods. αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα, μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής και των ΕΛ.ΤΑ. Ελληνικά Ταχυδρομία.

Για παραδόσεις στην Ελλάδα το κόστος ανέρχεται στα 4,5 € για τα πρώτα 2 κιλά και 1,20 € για κάθε επιπλέον κιλό ( σε περίπτωση δυσπρόσιτης διεύθυνσης η παράδοση γίνεται στο κοντινότερο κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής ή ΕΛ.ΤΑ. της περιοχής σας) .

Εάν πρόκειται για μεγάλη παραγγελία και εφόσον το επιθυμείτε ύστερα από επικοινωνία μαζί σας μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο αποστολής με κάποιο άλλο τρόπο της επιλογής σας.

Όλες οι αποστολές των παραγγελιών του Mikaela’s Goods εκτελούνται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Σε αντίθετη περίπτωση κάποιος από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει για τον χρόνο αναμονής.

Τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν για παραγγελίες αξίας 49 ευρώ και άνω και έως 5 κιλά.

Αποστολές για το Εξωτερικό

Οι αποστολές παραγγελιών στο εξωτερικό για δέματα έως 2 κιλά  πραγματοποιούνται μέσω DHL και των ΕΛ.ΤΑ. ταχυδρομείων με συστημένη αποστολή δηλαδή με tracking number ώστε να υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης του δέματος.  Το κόστος προσδιορίζεται αυτόματα στη διαδικασία παραγγελίας με βάση των ισχύοντα τιμοκατάλογο των Ελληνικών ταχυδρομείων, το συνολικό βάρος του δέματος και τη χωρά προορισμού

Ενδεικτικές τιμές ταχυδρομείου για συστημένες αποστολές στο εξωτερικό.

Δέμα έως 0,5 kg 11,00 €
Δέμα 0,5 – 1 kg 15,50 €
Δέμα 1 - 2 kg 26,00 €

Για δέματα με βάρος μεγαλύτερο από 2 κιλά υπάρχει ανάλογη αύξηση. Είναι προτιμότερο , προς όφελος σας, όταν θέλετε να παραγγείλετε πολλά και βαριά προϊόντα να επικοινωνείτε μαζί μας , προκειμένου να βρούμε τον καλύτερο & οικονομικότερο τρόπο για κάθε περίπτωση.

Top