Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.

ΦΥΣΤΙΚΙ

παραδοσιακά προϊόντα από Φυστίκι Αιγίνης

ΦΥΣΤΙΚΙ

Ενεργά φίλτρα

6,00 €

Παραδοσιακό Φιστικίνι Αίγινας

Παραδοσιακές μπαλίτσες από αλεσμένο φιστίκι ελληνικό κελυφωτό Αιγίνης, πασπαλισμένο από ζάχαρη, αφήνοντας μια ελαφριά επίγευση λικέρ.

5,00 €

Παραδοσιακό Φιστικάτο Αίγινας

Πάστα αμυγδάλου με φιστίκι στην εσωτερική βάση, βουτηγμένα σε καραμέλα γάλακτος, καλυμμένα απο ελαφρώς καβουρδισμένα φιστίκια ελληνικά κελυφωτά Αιγίνης..

4,50 €

Καινοτόμο Προιόν

Μαρμελάδα όπως δέν την φαντάζεστε. Το πολύτιμο ελληνικό φιστίκι Αιγίνης επεξεργάζεται από το πρώτο ώς το τελικό στάδιο, για να δώσουμε αυτό το γευστικό αποτέλεσμα με την πλούσια γεύση και το ευχάριστο άρωμα!

2,20 €

Το παραδοσιακό παστέλι με αυθεντικό φιστίκι Αιγίνης είναι ένας γευστικός θησαυρός. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών, το εκλεκτό αυτό σνακ κρύβει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών του. Το θεραπευτικό μέλι συνδυασμένο με την ωφέλιμη κανέλα, το θρεπτικό σουσάμι και τα πολύτιμα φιστίκια Αιγίνης προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Συστατικά: Σουσάμι 45%, φιστίκι Αιγίνης 5%, μέλι 50%, κανέλα

5,00 €

Πάστα αμυγδάλου με φιστίκι στην εσωτερική βάση, βουτηγμένα σε καραμέλα γάλακτος, καλυμμένα απο ελαφρώς καβουρδισμένα αλατισμένα φιστίκια ελληνικά κελυφωτά Αιγίνης. Συνδυασμός αλμυρό και γλυκό, δοκιμάστε το!

10,00 €

Είναι αρωματικό, χρυσοκίτρινο στο χρώμα, τραχύ στη γεύση και λιγάκι γλυκό. Το λάδι από φυστίκι είναι πλούσιο σε φυτοστερόλες, οι οποίες έχουν αποδειχτεί πως μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης συγκεκριμένων καρκίνων και όγκων.

Κι επειδή οι φυτοστερόλες έχουν την ίδια δομή με τη χοληστερόλη, μειώνουν και την ποσότητα της κακής χοληστερόλης  που απορροφάται από το σώμα. Δοκίμασε το έλαιο από φυστίκι σε σαλάτες και όχι μόνο!     

Top