Υποκατηγορίες
Ενεργά φίλτρα
Παραδοσιακά, τα ζύμωναν μόνο με αλεύρι και νερό και ψήνονταν πάνω στο σατζ, ένα μεταλικό σκεύος, το οποίο τοποθετούνταν απ’ ευθείας πάνω σε φωτιά.
Τα φύλλα ψήνονταν ένα - ένα, κι έτσι αφυδατωμένα διατηρούνταν για πολύ καιρό στο κελάρι του σπιτιού.
Σήμερα η Αγροζύμη, παίρνει εκλεκτό αλεύρι από ελληνικά σιτάρια, το ζυμώνει με νερό και ψήνει προσεκτικά, ένα – ένα τα φύλλα περέκ.
Χωρίς ίχνος συντηρητικού, τα φύλλα διατηρούνται για πολύ καιρό και γίνονται έμπνευση για δεκάδες δημιουργίες στην κουζίνα σας.
Αεράτα, δανδελένια, πεντανόστιμα!
Παραδοσιακά, τα ζύμωναν μόνο με αλεύρι και νερό και ψήνονταν πάνω στο σατζ, ένα μεταλικό σκεύος, το οποίο τοποθετούνταν απ’ ευθείας πάνω σε φωτιά.
Τα φύλλα ψήνονταν ένα - ένα, κι έτσι αφυδατωμένα διατηρούνταν για πολύ καιρό στο κελάρι του σπιτιού.
Σήμερα η Αγροζύμη, παίρνει εκλεκτό αλεύρι από ελληνικά σιτάρια, το ζυμώνει με νερό και ψήνει προσεκτικά, ένα – ένα τα φύλλα περέκ.
Χωρίς ίχνος συντηρητικού, τα φύλλα διατηρούνται για πολύ καιρό και γίνονται έμπνευση για δεκάδες δημιουργίες στην κουζίνα σας.
Αεράτα, δανδελένια, πεντανόστιμα!
Μετά το σπαγγέτι, έπρεπε να δημιουργήσουν και το καλύτερο λιγκουίνι. Ακολουθούν πιστά την ίδια διαδικασία όπως και στο σπαγγέτι.
Με το καλύτερο σιμιγδάλι από την καρδιά του σιταριού.
Ζυμωμένο αργά, με αυστηρά επιλεγμένο νερό, και σε αποκλειστικά μπρούτζινα καλούπια και αποξήρανση σε φυσικές συνθήκες αργής ξήρανσης.
Λιγκουίνι με μοναδική γεύση, και μοντέρνο σχήμα.
Ένα προϊόν, βάση για δεκάδες συνταγές και μεγάλες απολαύσεις.
Το Αγροζύμη – Λιγκουίνι Λαχανικών ζυμώνεται με σπανάκι, παντζάρι, κόκκινο πιπέρι και μελάνι σουπιάς.
Συνταγή
Χρόνος βρασμού: 10 λεπτά
Συστατικά: Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αφυδατωμένα λαχανικά (σπανάκι,παντζάρι), κόκκινο πιπέρι,παστεριωμένο μελάνι σουπιάς 1%.
Κλασικό μεν, ανατρεπτικό δε!
Πεντανόστιμο και αγαπημένο, το κριθαράκι της Αγροζύμης τρυπώνει σε δεκάδες συνταγές, παραδοσιακές, αλλά και πρωτότυπες και απογειώνει την κουζίνα σας.
Φτιάξτε γιουβέτσι με κατσίκι, χυλωμένες ζεστές σούπες, εντυπωσιακό κριθαρότο.
Τολμήστε να το μαγειρέψετε και να το σερβίρετε χωρίς σάλτσα, σκέτο, μόνο με θαλασσινό αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και λίγες σταγόνες λεμονιού για να νιώσετε τη εκπληκτική γεύση των άριστων πρώτων υλών.
Ένα ζυμαρικό που το έχετε πάντα στο ντουλάπι σας και μέσα σε μισή ώρα μπορείτε να δημιουργήσετε χορταστικά και πεντανόστιμα πιάτα.
Συνταγή
Χρόνος βρασμού: 15 λεπτά
Συστατικά: Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, φρέσκα παστεριωμένα αυγά, φρέσκο παστεριωμένο γάλα αγελαδινό πλήρες.
Φασόλια της εταιρείας Βιόδωρος Γαία, τα οποία αποτελούν πηγή διαλυτών φυτικών ινών και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης.
Είναι πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.
Περιέχουν αρκετό σίδηρο και έτσι ενισχύουν την αιμοποίηση και συμβάλλουν στην πρόληψη ασθενειών.
Μια κούπα φασολιών προσφέρει στον οργανισμό μας 14 γραμμάρια πρωτεϊνών, δηλαδή ίδια ποσότητα που λαμβάνουμε από 60 γραμμάρια κοτόπουλο, ψάρι ή κρέας.
Τα φασόλια δημιουργούν αίσθημα πληρότητας και έτσι αποφεύγεται η κατανάλωση επιπλέον τροφών και ταυτόχρονα περιορίζονται σημαντικά οι θερμίδες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας.
Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.
Τα πράσινα φασόλια ροβίτσα, “Βιοδώρος Γαία” είναι εύκολα στο μαγείρεμα και είναι πλούσια σε σίδηρο. Επίσης έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 24% όπως και το κρέας έχουν την ίδια διατροφική αξία που τα κάνει ιδανικά και για χορτοφάγους.
Τα ελληνικά βιολογικά όσπρια ‘Βιόδωρος Γαία’ έχουν υψηλή θρεπτική αξία και υπέροχη γεύση, μιας και είναι απολύτως αγνάκαι φυσικά, απαλλαγμένα από τα χημικά που επιβαρύνουν τον οργανισμό και την φύση.
Καλλιεργούνται από μικρούς βιοκαλλιεργητές, οι οποίοι παράγουν υψηλής ποιότητας αγροτικά προϊόντα, σύμφωνα με τους αυστηρούς κανόνες της βιολογικής γεωργίας, με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Φακές Κόκκινες βιολογικές.
Τα βιολογικά όσπρια ‘Βιόδωρος Γαία’ έχουν υψηλή θρεπτική αξία και υπέροχη γεύση μιας και είναι απολύτως αγνά και φυσικά απαλλαγμένα από τα χημικά που επιβαρύνουν τον οργανισμό και την φύση. Καλλιεργούνται με τους αυστηρούς κανόνες της βιολογικής γεωργίας με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Για όσους δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα παραδοσιακά ζυμαρικά, εδώ είναι η πρωτεϊνική εκδοχή τους με μειωμένη πρόσληψη υδατανθράκων.
Για όσους δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα παραδοσιακά ζυμαρικά, εδώ είναι η πρωτεϊνική εκδοχή τους με μειωμένη πρόσληψη υδατανθράκων
Μια δίαιτα που βασίζεται σε υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών και χαμηλή ποσότητα υδατανθράκων είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών.
Μαγειρέψτε σε βραστό νερό για 7-13 λεπτά.
Συστατικα:
Πρωτεΐνη ΣΙΤΑΡΟΥ, ασπράδι αυγού, πρωτεΐνη ορού γάλακτος (γάλα), πρωτεΐνη μπιζελιού, ίνες σίτου, αλεύρι σίτου, ίνες ακακίας, σταθεροποιητές: κόμμι γκουάρ e412, psyllium.
Για όσους δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα παραδοσιακά ζυμαρικά, εδώ είναι η πρωτεϊνική εκδοχή τους με μειωμένη πρόσληψη υδατανθράκων.
Για όσους δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα παραδοσιακά ζυμαρικά, εδώ είναι η πρωτεϊνική εκδοχή τους με μειωμένη πρόσληψη υδατανθράκων
Μια δίαιτα που βασίζεται σε υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών και χαμηλή ποσότητα υδατανθράκων είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών.
Μαγειρέψτε σε βραστό νερό για 7-13 λεπτά.
Συστατικα:
Πρωτεΐνη ΣΙΤΑΡΟΥ, ασπράδι αυγού, πρωτεΐνη ορού γάλακτος (γάλα), πρωτεΐνη μπιζελιού, ίνες σίτου, αλεύρι σίτου, ίνες ακακίας, σταθεροποιητές: κόμμι γκουάρ e412, psyllium.
Για όσους δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα παραδοσιακά ζυμαρικά, εδώ θα βρείτε την εκδοχή τους με μειωμένη πρόσληψη υδατανθράκων και πλούσιες σε φυτικές ίνες.
Όλη η ιταλική γεύση στο πιάτο σας, αλλά με λιγότερους υδατάνθρακες και περισσότερες φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.
Ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό υπογλυκαιμικό δείκτη στη διατροφή τους.
Βασίζεται σε υψηλή πρόσληψη φυτικών ινών και χαμηλή ποσότητα υδατανθράκων είναι το δεύτερό βήμα της δίαιτας και ο στόχος αυτής της φάσης είναι η επίτευξη αργής απώλειας βάρους και η διατήρηση του επιθυμητού βάρους, αποφεύγοντας τη συσσώρευση νέων κιλών.
Μαγειρέψτε σε βραστό νερό για μέχρι 10 λεπτά.
Συστατικα:
Πρωτεΐνη σίτου (ΓΛΟΥΤΕΝΗ), πρωτεΐνη μπιζελιού, αλεύρι σίτου, ασπράδι αυγού, ίνες σίτου, ίνες ακακίας, σταθεροποιητές: κόμμι γκουάρ, ψύλλιο
Συνδυάζουμε 2 πεντανόστιμα και πολύ υγιεινά μανιτάρια και το σαφράν δημιουργώντας ένα μοναδικό γεύμα με πολλά οφέλη για την υγεία μας.
Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ξεκίνησε την συστηματική καλλιέργεια της Λεντινούλας το έτος 2006 στην Εύβοια. Η Λεντινούλα μας έχει αποσπάσει 2 χρυσά βραβεία γεύσης ενώ, για το συγκεκριμένο προιόν η Λεντινούλα αποξηραίνεται κατάλληλα σε πολύ λεπτές φέτες, έτσι ώστε κατά το βράσιμο του ρυζιού να παραμείνει τρυφερή και νόστιμη.
Το Κορντισεπς (Cordyceps militaris) παράγεται χρόνια στην Κίνα και η εταιρεία μας συνεργάζεται με επιλεγμένο παραγωγό με πολύ μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή υψηλής ποιότητας μανιταριών.
Χυλοπίτες. Μία λέξη που κουβαλάει μνήμες αιώνων. Μυρωδιά ολόφρεσκου ζυμαρικού που στεγνώνει κατακαλόκαιρο, πάνω σε λευκά σεντόνια, στο σπίτι της γιαγιάς... Είναι ίσως ένα από τα αρχαιότερα ζυμαρικά στη λεκάνη της Μεσογείου. Οι χυλοπίτες Αγροζύμη έχουν όλη τη γεύση της παράδοσης και γίνονται με αυστηρά επιλεγμένα υλικά. Οι χυλοπίτες είναι από τα ζυμαρικά τα οποία δεν στραγγίζονται. Σερβίρονται μαζί με το χυλωμένο ζουμάκι τους, εξού και το σημερινό όνομά τους. Απολαύστε τες με κοκκινιστό κόκορα, με φιλετάκια κοτόπουλου, με μία σάλτσα φέτας ή σκέτες με μία κουταλιά γιαούρτι και λίγο φρεσκοτριμένο πιπέρι.