Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Πέτουρα με Αυγά & Γάλα "Αγροζύμη" 500gr

3,25 €
με ΦΠΑ

Ένα ακόμη παραδοσιακό ζυμαρικό. Συνδέεται κυρίως με τους Έλληνες της Ανατολής. Πόντιοι, Μικρασιάτες και Καππαδόκες, έφτιαχναν αυτό το πολύτιμο ζυμαρικό κάθε τέλος του καλοκαιριού. Τα πέτουρα μοιάζουν με τις χυλοπίτες, αλλά είναι πλατύτερα, και θυμίζουν έντονα τις ιταλικές παπαρδέλες. Είναι εντυπωσιακά στην εμφάνιση και εξασφαλίζουν γκουρμέ πιάτα με τις πιο απλές συνταγές. Τα βράζουμε μέσα σε σάλτσα ή σε λίγο νερό, μόλις να σκεπάζονται, και τα σερβίρουμε μαζί με λίγο από το χυλωμένο ζουμάκι τους. Τα πέτουρα της Αγροζύμης, φτιαγμένα από εξαιρετικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου, ζυμωμένο με φρέσκο γάλα και αυγά, είναι τόσο νόστιμα που μπορούμε να τα απολαύσουμε και σκέτα. Προσθέτουμε στο πιάτο ελάχιστο ελαιόλαδο ή λίγο φρέσκο βούτυρο και απολαμβάνουμε τη βαθιά νοστιμιά της εξαιρετικής πρώτης ύλης.

check Άμεσα Διαθέσιμο

Συνταγή

Χρόνος βρασμού: 14 λεπτά

Συστατικά: Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, φρέσκα παστεριωμένα αυγά,φρέσκο παστεριωμένο γάλα αγελαδινό πλήρες.

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΑΥΓΑ & ΓΑΛΑ

Σιτάρι, γάλα και αυγό. Τρία πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, βασικά προϊόντα στο μεσογειακό κελάρι, εδώ και αιώνες. Στην Αγροζύμη συνεχίζουμε την παράδοση και παίρνουμε αλεσμένο σιμιγδάλι από την καρδιά του σιταριού, φρέσκα παστεριωμένα αυγά και φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, από αυστηρά επιλεγμένες φάρμες, και δημιουργούμε προϊόντα πλούσια σε πρωτεΐνες και νοστιμιά. Χωρίς προσθήκη αλατιού και αποξηραμένα σε φυσικές συνθήκες, με αργή ξήρανση, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα τα θρεπτικά τους συστατικά και η έντονη γεύση τους. Ένας δυνατός συνδυασμός για πιάτα γεμάτα απόλαυση και γεύση.

Αγροζύμη
mima1467

Σχετικά προϊόντα

Top