Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.

Πιθανότατα θα αναρωτιέστε τι καινούριο μπορεί να φέρει ένα ακόμα e-shop, σαν αυτά που ως μανιτάρια ξεφυτρώνουν καθημερινά στις απέραντες πεδιάδες του διαδικτύου. Εκεί ακριβώς όμως βρίσκεται και η διαφορά, στο γεγονός ότι δεν πρόκειται για ένα ακόμα e-shop!

 Η μακρόχρονη ενασχόλησή μας με την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, η οποία εδώ και χρόνια μεσουρανεί στο στερέωμα της αιγινήτικης γαστρονομίας,   έχει οξύνει το ένστικτο αλλά και την αγάπη μας για ό,τι έχει να κάνει με το καλό φαγητό, αδιαπραγμάτευτη βάση του οποίου αποτελούν όχι απλά οι καλές, αλλά οι άριστες πρώτες ύλες!

Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσουμε το "Mikaela's Goods", ένα e-shop αποκλειστικά για παραδοσιακά, τοπικά και βιολογικά προϊόντα μικρών παραγωγών από την Αίγινα και ολόκληρη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων οπωσδήποτε το μοναδικό αιγινήτικο φιστίκι, εκλεκτά μέλια, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελληνικά όσπρια άριστης ποιότητος, γλυκά παρασκευασμένα από αγνά υλικά, και πολλά ακόμα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας!

Η Αίγινα αποτελεί το ιδανικό πλαίσιο για την γέννηση και την ανάπτυξη αυτής της ιδέας, όντας ένας τόπος ο οποίος, παράλληλα με την αναμφισβήτητη τουριστική ταυτότητά του, διατηρεί αλώβητο τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και την πρωτογενή παραγωγή του, δίνοντας πάντοτε σημασία και αξία στην φροντίδα της γης και στην καλλιέργειά της.

Στόχος μας, τα εκλεκτά καλούδια που εμείς εμπιστευόμαστε και ανακαλύπτουμε στις γειτονιές της ελληνικής επαρχίας, να μπορούν να τα γευθούν και να απογειωθούν γευστικά όχι μόνον οι Αιγινήτες και οι Έλληνες, αλλά και καταναλωτές από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο!

Διακαής πόθος μας να ξαναμυήσουμε τους ανθρώπους που θα έρθουν κοντά μας στο τι σημαίνει Μεσογειακή  Διατροφή, να τους πείσουμε να ακολουθήσουν νέες και πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες και να τους "εκπαιδεύσουμε" στο πώς θα μάθουν να επιλέγουν αποκλειστικά και μόνο τους γευστικούς θησαυρούς της μάνας γης!

Καλώς ήρθατε στο "Mikaela's Goods"!

Top