Κατηγορίες
Φιλτράρισμα κατά
Προτεινόμενα
Φώλιες με Μελάνι Σουπίας...
Σοκολάτα Τέχνη Χρωμάτων...
Η απόλαυση της εξαιρετικής Σοκολάτας.
Η Σοκολάτα Τέχνη Χρωμάτων (Impressionism design) αποτελείται από τρεις εκλεκτές σοκολάτες (μαύρη, γάλακτος και λεύκη ) και είναι εμπνευσμένη από τα έργα των μεγάλων ιμπρεσιονιστών!
Φράουλα & Λευκή Σοκολάτα,...
Η απόλαυση της εξαιρετικής Σοκολάτας.
Η σοκολάτα Αγαπητός παράγεται στο χέρι με την καλύτερη σοκολάτα Βελγίου, με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, χωρίς τεχνητές ουσίες ή συντηρητικά.
Λεπτόσαρκο μανιτάρι με άρωμα βανίλιας. Έχει ιδιαίτερη γεύση και ινώδη υφή που γοητεύουν. Οι υπογλυκαιμικές ουσίες που περιέχει συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του διαβήτη. Θεωρείται γκουρμέ μανιτάρι και χρησιμοποιείται σε σούπες, ριζότο, σάλτσες, κοτόπουλο και χοιρινό, ενώ συνδυάζεται άφοβα με θαλασσινά. Είναι γνωστό και ως «κέρας της Αμάλθειας» και «κέρας της αφθονίας»
Αφυδατωμένη Ποικιλία...
Η μυστική συνταγή των ξωτικών του δάσους, με συνδυασμό σειράς εκλεκτών αποξηραμένων μανιταριών. Μία μοναδική μίξη, με πλήθος αρωμάτων και γεύσεων, που καθιστούν τις σούπες, τα μαγειρευτά, τις σάλτσες, το ριζότο και τις ομελέτες που συμμετέχουν, πιάτα υψηλού γαστρονομικού επιπέδου, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται στο ακέραιο η υψηλή διατροφική τους αξία.
Λικέρ Λιμοντσέλο Κρέμα...
Χειροποίητο Παραδοσιακό Ηδύποτο Λιμοντσέλο Κέρκυρα
Αρωματικό και γευστικό, το λικέρ λιμοντσέλο σερβίρεται παγωμένο σαν χωνευτικό ποτό μετά από κάθε γεύμα. Το Λικέρ Λιμοντσέλο Κρέμα δημιουργείται με την προσθήκη γάλακτος σε τελικό στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Η βελούδινη υφή του το καθιστά εξαιρετικό συστατικό για cocktails. Συνδυάζεται με γλυκές τάρτες, φρουτοσαλάτες, κέικ και αποξηραμένα φρούτα. Είναι επίσης υπέροχο με τριμμένο πάγο .
Λικέρ Κουμ Κουάτ Κρέμα...
Χειροποίητο Παραδοσιακό Ηδύποτο Κουμκουάτ Κέρκυρα
Το λικέρ κουμ-κουάτ κρέμα σερβίρεται παγωμένο σαν χωνευτικό ποτό μετά από κάθε γεύμα. Είναι επίσης υπέροχο με τριμμένο πάγο ή σαν συστατικό σε cocktails με «ελληνικό χαρακτήρα». Ταιριάζει καταπληκτικά σε φρουτοσαλάτες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αρωματίσει ένα κέικ ή το παντεσπάνι μιας τούρτας.
Το Λικέρ Κουμ-κουάτ Κρέμα δημιουργείται με την προσθήκη γάλακτος σε τελικό στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.