Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Χαλβάς Με Κουβερτούρα, Κράνμπερι & Αμύγδαλο "Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών Παπασταύρου" 500gr

5,45 €
με ΦΠΑ

 

Ο Χειροποίητος χαλβάς ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ χαλβάς με Κουβερτούρα Κράνμπερι & Αμύγδαλο παρασκευάζεται με παραδοσιακούς τρόπους που έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας.

Ο χαλβάς είναι παραδοσιακή τροφή στην ιστορία των Ελλήνων. Περνάει από γενιά σε γενιά και παραμένει πάντοτε ένα ευχάριστο γεύμα.

Περιέχει ταχίνι , σιρόπι γλυκόζης, σοκολάτα κουβερτούρα 6% (κακαόμαζα, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτοποιητής: λεκιθίνη σόγιας), κράνμπερι, αμύγδαλα, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ), φοινικέλαιο, εκχύλισμα τσουενίου, βανιλλίνη. Στεραιά κακάο 59% τουλάχιστον, στη σοκολάτα. Μπορεί να περιέχει ίχνη από γάλα, φιστίκια ή άλλους ξηρούς καρπούς.

Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και σκιερό.

warning Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

·        O Γεώργιος Παπασταύρου του Αντωνίου είναι η τρίτη γενιά στη «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών». Ο παππούς Παπασταύρου Γεώργιος του Αντωνίου έτος γεννήσεως 1905 ξεκίνησε το 1924 με ένα εργαστήριο στο κέντρο των Γιαννιτσών στην οδό Χατζηδημητρίου 8 το οποίο είχε ως βάση την παραγωγή ταχίνι – σουσάμι –λουκούμι – σησαμέλαιο – καραμέλες – μαρμελάδες με εντελώς χειροποίητο τρόπο. Ήταν ευρύτερα γνωστός για την ποιότητα των προϊόντων που παρήγαγε.

Ο πατέρας Παπασταύρου Αντώνιος του Γεωργίου έτος γεννήσεως 1934 συνέχισε τη «Χαλβαδοποιία Γιαννιτσών» σε τοπικό επίπεδο στους νομούς Πέλλας – Κιλκίς – Ημαθίας – Θεσσαλονίκης, όπου διατήρησε τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και γρήγορα αναπτύχθηκε βοηθούμενος από τον πατέρα του. Ειδικότερα συνδύασε την γνώση και την εμπειρία (του παππού και του πατέρα του) με κατάλληλα σύγχρονα μηχανήματα.

 

mima1324

Σχετικά προϊόντα

Top