Πήραμε μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες γεύσεις της Μεσσηνίας , το λουκάνικο με πορτοκάλι, και το βάλαμε σε βάζο (χωρίς το κρέας φυσικά).
Το αποτέλεσμα είναι ένα βαθιά αρωματικό και γευστικό τσάτνεϊ με τη γλύκα και την καταπληκτική γεύση του πορτοκαλιού και τη ζεστασιά και βάθος του κύμινου.
Προσθέστε το στη μαγειρική σας και απογειώστε τα πιάτα σας.
Εξαιρετικό σε πλατό με τυριά και κρύα κρέατα , σε ντρέσινγκ για σαλάτες η ακόμα και σε ένα απλό σάντουιτς με τυρί.