Το χρυσό βραβείο στο «Great Taste Award 2011» του Λονδίνου απέσπασε η σάλτσα στιφάδο της «Οικοτεχνίας Παπαγιαννίδη».
Φρέσκα υλικά και παρθένο ελαιόλαδο από την Λέσβο ,σιγοβρασμένα σε μικρές ποσότητες πάνω στη φωτιά και πολύ μεράκι δίνουν ζωή σε συνταγές παραδοσιακές .Δοκιμάστε την στα κοκκινιστά για σούπερ σπιτική γεύση!
Συστατικά: ντομάτα 45%, κρεμμύδια 25%,σκόρδο, κρασί, ζάχαρη,φρέσκο πιπέρι, θαλασσινό αλάτι,δενδρολίβανο, δάφνη, παρθένο ελαιόλαδο