Βραβείο Γεύσης Great Taste Award
Μια φλογερή γεύση για τους τομληρούς. Με πιπεριά Φλωρίνης σαν βάση αλλά πειραγμένο στη συνέχεια!!! Για απόλαυση με ότι θέλετε...ντιπ, συνοδεία, ζυμαρικά, πίτσα, σουβλάκι, πουρέ.. μέχρι πατάτες τηγανιτές..
Βραβείο Γεύσης Great Taste Award
Μια φλογερή γεύση για τους τομληρούς. Με πιπεριά Φλωρίνης σαν βάση αλλά πειραγμένο στη συνέχεια!!! Για απόλαυση με ότι θέλετε...ντιπ, συνοδεία, ζυμαρικά, πίτσα, σουβλάκι, πουρέ.. μέχρι πατάτες τηγανιτές..
Απλά Αριστούργημα
Τι να την ονομάσουμε? Πατέ, άλειμμά ή σάλτσα? Αποφάσισε εσύ! Πάντως γίνεται από όλα.
Εννοείται ότι μας ήρθε η έμπνευση από το ρακόμελο. Και το φανταστικό σε αυτή την δημιουργία είναι ότι ακολουθεί την φιλοσοφία του ρακόμελου… σερβίρεται κρύα, σαν ντιπ, σαν άλειμμα, σαν συνοδευτικό, αλλά βγάζει ακόμη πιο όμορφη γεύση όταν την ζεσταίνεις, όπως ακριβώς και το ρακόμελο.
Βάλτη στην μακαρονάδα σου, στο κιμά σου, στον πουρέ σου. Σέρβιρε την όπως μία κέτσαπ και τρέλλανε τους φίλους σου. Βάλτη σαν βάση στα καναπεδάκια σου στην επόμενη γιορτή και σουαρέ σου!
Με κρεατικά είναι αριστουργηματική. Δοκίμασε την με ό,τι κρέας τραβάει η όρεξη σου. Βάλτη σε τηγανιά στο τελείωμα σε χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα, κυνήγι.
Απλά Θαυμάσια!
Εντάξει… εμείς φταίμε που φτιάχουμε εθιστικές γεύσεις;
Το λατρευτό αυτό θαυματουργό μπαχαρικό από την Χίο… τι να πει κανείς… όπου και να μπει …γράφει ποίηση!
Εδώ απογειώνει την τομάτα και τα δύο μαζί συνδυάζονται με την μοναδική φρεσκάδα που μας χαρίζει ο δυόσμος και δημιουργούν μια έκρηξη γεύσεων.
Σάλτσα τη θέλετε, ντιπ τη θέλετε, άλειμμα τη θέλετε… δεν θα σας χαλάσει χατήρι! και όσο εσείς την απολαμβάνετε… βοηθάτε κάποιο συνάνθρωπό μας.
Απλά Ανεπανάληπτο!
H έμπνευση μας ήρθε από την καλοκαιρινή σαλάτα που συνδυάζει παντζάρι, φέτα, ελαιόλαδο και πασπαλίζεται με δυόσμο.
Απλά παραδεισένιος συνδυασμός των τριών αυτών συστατικών που εναρμονίζονται σε απόλυτη ισορροπία.
Ο δυόσμος αφήνει την επίγευση της φρεσκάδας του και χαρίζει μοναδική γευστική εμπειρία. Δυνατό χρώμα & δυνατή γεύση!
Απλά Κορυφαίο!
Παίζοντας με την ιδέα να φτιάξουμε ένα αλλιώτικο πατέ ελιάς, με ένα ασυνήθιστο συστατικό, ένα μοναδικό πατέ ελιάς… έτσι μας ήρθε!
Και όμως η μαύρη ελιά που είναι δυνατή γεύση επιτρέπει στο καρύδι να εκφραστεί.
Οι δύο καρποί εναρμονίζονται με απόλυτη επιτυχία χαρίζοντάς μας μία δυνατή γεύση για ντιπ, άλειμμα, σάλτσα, συνοδευτικό και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σας…
Σαν ντιπάκι με κριτσίνια και κομμένα λαχανικά είναι ασύγκριτη, σαν βάση στα καναπεδάκι σου θα ξετρελλάνει τους αγαπημένους σου, σαν άλειμμα στο σάντουιτς σου θα δώσει απίστευτη ζωντάνια.
Άλειψε την σε ψαράκι και ψήστο μαζί, γέμισε τα κρέατα σου, βάλε μπόλικο πάνω από την ψητή σου πατάτα! Οι ιδέες είναι πολλές. Ανακάτεψε την με λίγο γιαούρτι για να φτιάξεις ένα ντιπ ή νρέσινγκ για τις σαλάτσες σου.
Χρυσό βραβείο Great Taste
Όπώς όλες μας οι γλυκές γεύσεις έχει σχεδιαστεί για την απολαμβάνεις όλη μέρα και με γλυκά και με αλμυρά, με το πρωινό σου, τα σνακ σου και όλα τα γεύματα σου!
Οι γλυκές και ζουμερές φράουλες λατρεύουν το βασιλιά των βοτάνων το βασιλικό και το τυλίγουν και αγκαλιάζουν σφικτά και παθιασμένα δημιουργώντας μια έκρηξη γεύσης!
Ξεκίνα το πρωί και άλειψε την στο ψωμάκι σου, στη φρυγανιά σου στο παξιμάδι σου, στο δεκατιανό σου βάλτη στο γιαούρτι σου, στο μεσημέρι συνόδεψε το κοτόπουλο σου, το βράδυ μετά το φαγητό απόλαυσε την με κρέπες και αργότερα συνόδεψε τα τυράκια σου με το κρασάκι σου.
Οι Αμερικάνοι τρώνε κράνμπερι σως τα Χριστούγεννα μαζί με την γαλοπούλα, εμείς οι Έλληνες τρώμε Ελληνική Φράουλα & Βασιλικό με την γαλοπούλα μας ή το χοιρινό μας!
Χρυσό βραβείο Great Taste
Πρόσεχε…. είναι πολύ εθιστική!
Η μαρμελάδα πορτοκάλι με γλυκάνισο, από τη σειρά Simply Greek, αποτελεί ένα θεσπέσιο συνδυασμό του αρωματικού εσπεριδοειδούς με ένα μπαχαρικό απόλυτα συνδεδεμένο με την ελληνική γη.
Δοκιμάζοντας τη, τα έντονα αρώματα του πορτοκαλιού και του γλυκάνισου κυριαρχούν.
Από την πρώτη κουταλιά μπορούμε να γευτούμε την εξαίσια γεύση του φρούτου, ενώ μένουν στο στόμα διάφορες υφές από το πορτοκάλι.
Ο πρωτότυπος αυτός συνδυασμός κάνει τη μαρμελάδα ιδανική για πρωινό και σνακ, αλλά και θεσπέσια επιλογή για να συνοδεύσει τυριά, αλλαντικά και λευκό κρέας.
Η συγκεκριμένη μαρμελάδα συνδυάζεται εξαίσια με λευκό κρέας, κοτόπουλο, γαλοπούλα ή χοιρινό. Δοκιμάστε τη με χοιρινό σνίτσελ ή ψητό κρέας και λεμονάτες γεύσης.
Το σύκο, το λατρευτό Ελληνικό καλοκαιρινό φρούτο που μας κυριεύει με την γλυκύτητα του. Εδώ το παντρέψαμε με γλυκό κρασάκι, πετιμέζι και βαλσάμικο ξυδάκι και μας έδωσε μια γεύση απλά εθιστική. Δοκίμασε το με τυριά και αλλαντικά. Φτιάχτηκε ειδικά για κρέας και πουλερικά. Είναι και περίφημο σαν ντιπ ή και άλειμμα