Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
Τηλέφωνο:
6948401486-22970 25025
0
Τσάι Elements Touch the Ground Honeybush, Γλυκάνισος & Φασκόμηλο "Shoti Maa" 32gr
zoom_in
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right
Τσάι Elements Touch the Ground Honeybush, Γλυκάνισος & Φασκόμηλο "Shoti Maa" 32gr
4,30 €
με ΦΠΑ
Τσάι Elements Touch the Ground Honeybush, Γλυκάνισος και Φασκόμηλο.
Τα στοιχεία της φύσης είναι η βάση της ζωής.
Νερό, φωτιά, αέρας και γη με τον κατάλληλο συνδυασμό οδηγούν στην πνευματική ισορροπία του ψυχικό κόσμο.
Τα τσάι της σειράς «Elements» είναι κατάλληλα για καθημερινή κατανάλωση!
Ρίχνετε ζεστό νερό πάνω στο φακελάκι και αφήνετε για 5-6 λεπτά (ή περισσότερα για πιο δυνατή γεύση). Πιέστε το φακελάκι απαλά για να αφεθούν τα δραστικά συστατικά στο νερό. Τα φακελάκια τσαγιού Shoti Maa είναι κατασκευασμένα από χαρτί που δεν έχει υποστεί λέυκανση με χημικά παράγωγα χλωρίου. Κάθε συσκευασία Shoti Maa περιέχει 16 φακελάκια τσαγιού έτοιμα προς χρήση.
Shoti Maa
Τα Shoti Maa είναι μια σειρά από βιολογικά τσάγια εμπνευσμένα από μια γιόγκα παράδοση. Κάθε συνταγή έχει κληρονομιά και σοφία που δουλεύει για να δημιουργήσει ισορροπία, (ένα μέρος σιωπής) και ένα χώρο διαλογισμού. Χρησιμοποιούμε την εμπειρία και τις γνώσεις μας σχετικά με τα βότανα, τη γιόγκα και τις φυσικές τροφές για να σας προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα τρόπου ζωής. Ως έμπειροι θεραπευτές και διαλογιστές, μοιραζόμαστε ένα πάθος για το τσάι και τις φυσικές τροφές, δουλεύοντας μαζί ως συνάδελφοι και φίλοι. συνδέονται με την κοινή μας πρακτική. Εφαρμόζουμε τη γνώση της ayurveda (επιστήμη της ζωής), της αριθμολογίας (κατανόηση της γαλήνης), των yantras (γεωμετρικά σχέδια που αντιπροσωπεύουν τη σημασία της φόρμας) και του διαλογισμού. Αυτή η συλλογική εμπειρία και σοφία χύνεται σε κάθε συνταγή που αναπτύσσουμε. Τα τσάγια μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι ισορροπημένα ως προς τη γεύση και επίσης για να σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να δημιουργήσετε επίγνωση της συνείδησης και της ψυχής σας.
Τα βότανα, τα μπαχαρικά και τα λουλούδια συνδυάζονται σε ισχυρά και τονωτικά αφεψήματα που τρέφουν την ψυχή και προάγουν την έμπνευση.
Από τα βάθη της παράδοσης μας το γνωστό και ταπεινό μας «χαμομηλάκι» έρχεται να μας προσφέρει απλόχερα τα τόσα οφέλη του.
Οδηγίες παρασκευής:
Ζεστό: Τοποθετούμε το φακελάκι τσαγιού της αρεσκείας μας στην κούπα με 250ml φρέσκου βρασμένου νερού. Αφήνουμε το τσάι να εκχυλίσει για 5’ έως 10’
Tip: Καλύψτε την κούπα για πιο έντονο άρωμα.
Κρύο: Ετοιμάζουμε όπως και στο ζεστό, αφήνοντας το τσάι να εκχυλίσει 10’ έως 15’ με καλυμμένη κούπα για πιο έντονο άρωμα. Στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο ή προσθέτουμε πάγο.
Φρέσκα πορτοκάλια, μοσχομυριστά, μαζεμένα από τα περιβόλια της περιοχής μας σε ένα μπουκαλι! Ετοιμάζουμε για σας το πιο αναζωογονητικό αναψυκτικό, μόνο με φυσικά συστατικά.
Συνταγή:
1 μέρος Χυμού 4 νερό ή ανθρακούχο (1/5)
Με το μπουκάλι των 500ml μπορείτε να φτιάξετε μέχρι και 8 ποτήρια
Διατηρείτε: Σε δροσερό μέρος και μετά το άνοιγμα για 10 ημέρες στο ψυγείο
Ένα χαρισματικό και πλούσιο σε ιδιότητες βότανο..με τη γνωστή ενδιαφέρουσα πιπεράτη γεύση του βοηθάει στην τόνωση της μνήμης και της οξυδέρκειας.
Οδηγίες παρασκευής:
Ζεστό: Τοποθετούμε το φακελάκι τσαγιού της αρεσκείας μας στην κούπα με 250ml φρέσκου βρασμένου νερού. Αφήνουμε το τσάι να εκχυλίσει για 5’ έως 10’
Tip: Καλύψτε την κούπα για πιο έντονο άρωμα
Κρύο: Ετοιμάζουμε όπως και στο ζεστό, αφήνοντας το τσάι να εκχυλίσει 10’ έως 15’ με καλυμμένη κούπα για πιο έντονο άρωμα. Στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο ή προσθέτουμε πάγο.
Πρόκειται για ένα άριστο τονωτικό του οργανισμού χωρίς να περιέχει καθόλου καφείνη, με την μοναδική και πλούσια γεύση του να του επιτρέπουν να καταναλώνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Βάζοντας στη ζωή σας το τσάι του βουνού επωφελείστε από μια ατέλειωτη λίστα ευεργετικών ιδιοτητών, καθώς είναι διεθνώς γνωστό για τις αγχολυτικές και αντικαταθλιπτικές του ικανότητες, την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη του ταυτότητα, όπως επίσης και για την εξαιρετική του δράση κατά του Alzheimer.
Extra Info: Αναμειγνύεται εύκολα με διάφορες ποικιλίες όπως με λίγη μέντα ή λουίζα. Ιδανικά εμπλουτίζεται με πέταλα τριαντάφυλλου πλούσια σε βιταμίνη C, με τον συνδυασμό τους να αποδίδει ένα θεσπέσιο, γευστικό και αρωματικό αποτέλεσμα.
Βοτανικό μείγμα για την παρασκευή αφεψήματος κάνει καλό με φυσικό τρόπο, στην οξέα-βασική ισορροπία κύριο στοιχειό όλων των λειτουργιών του μεταβολισμού στον οργανισμό. Για έναν υγιή μεταβολισμό η ισορροπία στη σχέση αυτή είναι αναγκαία. Η κακη διατροφή, το άγχος, η κατανάλωση οινοπνεύματος μπορεί να οδηγήσουν σε υπέρ-οξείδωση του σώματος, Κούραση, καούρες, διαταραχές ύπνου, ακοής και αλλεργίες μπορεί να είναι συμπτώματα αυτής της σχέσης.
Να αποφεύγεται η χρήση του σε υπερευαισθησία στα συστατικά του, σε παιδιά κάτω των 12 ετών.
Η μοναδική γεύση της μέντας είναι τόσο ιδιαίτερη που πολλές φόρες μόνο η αναφορά στο όνομά της μπορεί να είναι αρκετή για να σου δημιουργήσει μια αίσθηση φρεσκάδας, αλλά και μια ακαταμάχητη επιθυμία για να απολαύσεις ένα ρόφημα μέντας με την πρώτη ευκαιρία.
Εκτός από την απολαυστική και αναζωογονητική φρεσκάδα που προσφέρει η μέντα, η φύση της χάρισε απλόχερα, πολλές και πλούσιες θεραπευτικές ιδιότητες.
Η τονωτική της επίδραση στον οργανισμό, σε συνδυασμό με τις αντισηπτικές και αντιμικροβιακές της δράσεις, συνθέτουν την τέλεια επιλογή για την αντιμετώπιση θεμάτων όπως η δυσπεψία, το κρύωμα, τη γρίπη, τους πονοκεφάλους, τους πόνους της περιόδου, αλλά και πολλά ακόμη.
Αποτελεί επίσης τον μεγαλύτερο ‘’εχθρό’’ της κακοσμίας του στόματος.
Η Λουίζα χαρακτηρίζεται για την τονωτική, αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδηκαι αντιμικροβιακή της δράση, κερδίζοντας επάξια τη θέση της ανάμεσα στα κορυφαία φαρμακευτικά και ευεργετικά βότανα για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Οι θεραπευτικές της ιδιότητες βοηθάνε στο να καταπραΰνει το πεπτικό σύστημα, ανακουφίζει το στομάχι, ηρεμεί το νευρικό σύστημα προσφέροντας ξέγνοιαστο ύπνο αλλά και καταπολεμά τη κακοσμία του στόματος.
Extrainfo: Το ζεστό εκχύλισμα της Λουίζας φημίζεται για τις αφροδισιακές της ιδιότητες.
Βοτανικό μείγμα για την παρασκευή αφεψήματος κάνει καλό με φυσικό τρόπο, στην οξέα-βασική ισορροπία κύριο στοιχειό όλων των λειτουργιών του μεταβολισμού στον οργανισμό. Για έναν υγιή μεταβολισμό η ισορροπία στη σχέση αυτή είναι αναγκαία. Η κακη διατροφή, το άγχος, η κατανάλωση οινοπνεύματος μπορεί να οδηγήσουν σε υπέρ-οξείδωση του σώματος, Κούραση, καούρες, διαταραχές ύπνου, ακοής και αλλεργίες μπορεί να είναι συμπτώματα αυτής της σχέσης.
Να αποφεύγεται η χρήση του σε υπερευαισθησία στα συστατικά του, σε παιδιά κάτω των 12 ετών.
Μεθυστικός συνδυασμός από Τσάι του Βουνού με μπαχαρικά με κυρίαρχες νότες γαρύφαλλου θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας στις ακτές τις Μεσογείου και στα όμορφα ελληνικά νησιά χαρίζοντας πλούσια οφέλη στον οργανισμό σας.
Οδηγίες παρασκευής:
Ζεστό: Τοποθετούμε το φακελάκι τσαγιού της αρεσκείας μας στην κούπα με 250ml φρέσκου βρασμένου νερού. Αφήνουμε το τσάι να εκχυλίσει για 5’ έως 10’
Tip: Καλύψτε την κούπα για πιο έντονο άρωμα
Κρύο: Ετοιμάζουμε όπως και στο ζεστό, αφήνοντας το τσάι να εκχυλίσει 10’ έως 15’ με καλυμμένη κούπα για πιο έντονο άρωμα. Στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο ή προσθέτουμε πάγο.
Το Τσάι του Βουνού με τα ροδοπέταλα θα σας τονώσει, θα σας αναζωογονήσει και θα σας φτιάξει αμέσως την διάθεση με το πλούσιο άρωμα του και την γεύση του.
Οδηγίες παρασκευής:
Ζεστό: Τοποθετούμε το φακελάκι τσαγιού της αρεσκείας μας στην κούπα με 250ml φρέσκου βρασμένου νερού. Αφήνουμε το τσάι να εκχυλίσει για 5’ έως 10’
Tip: Καλύψτε την κούπα για πιο έντονο άρωμα
Κρύο: Ετοιμάζουμε όπως και στο ζεστό, αφήνοντας το τσάι να εκχυλίσει 10’ έως 15’ με καλυμμένη κούπα για πιο έντονο άρωμα. Στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο ή προσθέτουμε πάγο.
Φρουτένια απόλαυση που σερβίρεται κρύα και ζεστή, ταξιδεύοντας τις αισθήσεις σας μέσα από αρώματα εσπεριδοειδών, ωφέλιμη πάντα για τον οργανισμό μας.
Οδηγίες παρασκευής:
Ζεστό: Τοποθετούμε το φακελάκι τσαγιού της αρεσκείας μας στην κούπα με 250ml φρέσκου βρασμένου νερού. Αφήνουμε το τσάι να εκχυλίσει για 5’ έως 10’
Tip: Καλύψτε την κούπα για πιο έντονο άρωμα
Κρύο: Ετοιμάζουμε όπως και στο ζεστό, αφήνοντας το τσάι να εκχυλίσει 10’ έως 15’ με καλυμμένη κούπα για πιο έντονο άρωμα. Στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο ή προσθέτουμε πάγο.
Ένας γευστικά τέλειος και ευεργετικά απογειωτικός συνδυασμός με detox ιδιότητες.
Οδηγίες παρασκευής:
Ζεστό: Τοποθετούμε το φακελάκι τσαγιού της αρεσκείας μας στην κούπα με 250ml φρέσκου βρασμένου νερού. Αφήνουμε το τσάι να εκχυλίσει για 5’ έως 10’
Tip: Καλύψτε την κούπα για πιο έντονο άρωμα
Κρύο: Ετοιμάζουμε όπως και στο ζεστό, αφήνοντας το τσάι να εκχυλίσει 10’ έως 15’ με καλυμμένη κούπα για πιο έντονο άρωμα. Στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο ή προσθέτουμε πάγο.
Συναρπαστικός συνδυασμός αρώματος και γεύσης, χαρίζει τόνωση και ευεξία κάθε στιγμή!
Οδηγίες παρασκευής:
Ζεστό: Τοποθετούμε το φακελάκι τσαγιού της αρεσκείας μας στην κούπα με 250ml φρέσκου βρασμένου νερού. Αφήνουμε το τσάι να εκχυλίσει για 5’ έως 10’
Tip: Καλύψτε την κούπα για πιο έντονο άρωμα
Κρύο: Ετοιμάζουμε όπως και στο ζεστό, αφήνοντας το τσάι να εκχυλίσει 10’ έως 15’ με καλυμμένη κούπα για πιο έντονο άρωμα. Στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο ή προσθέτουμε πάγο.
Mοναδικός θερμαντικός συνδυασμός αρώματος και γεύσης για ηρεμία και χαλάρωση τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες.
Οδηγίες παρασκευής:
Ζεστό: Τοποθετούμε το φακελάκι τσαγιού της αρεσκείας μας στην κούπα με 250ml φρέσκου βρασμένου νερού. Αφήνουμε το τσάι να εκχυλίσει για 5’ έως 10’
Tip: Καλύψτε την κούπα για πιο έντονο άρωμα
Κρύο: Ετοιμάζουμε όπως και στο ζεστό, αφήνοντας το τσάι να εκχυλίσει 10’ έως 15’ με καλυμμένη κούπα για πιο έντονο άρωμα. Στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο ή προσθέτουμε πάγο.
Ο γνωστός και αγαπημένος από όλους μας συνδυασμός. Τσάι με λεμόνι, που θα σας δροσίσει ή θα σας ζεστάνει. Σερβίρεται ζεστό ή κρύο.
Οδηγίες παρασκευής:
Ζεστό: Τοποθετούμε το φακελάκι τσαγιού της αρεσκείας μας στην κούπα με 250ml φρέσκου βρασμένου νερού. Αφήνουμε το τσάι να εκχυλίσει για 5’ έως 10’
Tip: Καλύψτε την κούπα για πιο έντονο άρωμα
Κρύο: Ετοιμάζουμε όπως και στο ζεστό, αφήνοντας το τσάι να εκχυλίσει 10’ έως 15’ με καλυμμένη κούπα για πιο έντονο άρωμα. Στη συνέχεια το τοποθετούμε στο ψυγείο ή προσθέτουμε πάγο.