Λαχταριστός Γεμιστός Κορμός Βρώμης
Κορμός βρώμης γεμιστός με φιστικοβούτυρο & μελάσα Emelia
Υλικά
- 230 γρ. βρώμη
- 115 γρ. κακάο
- 130 γρ. Emelia
- 65 γρ. λιωμένο λάδι καρύδας
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 160 γρ. φυστικοβούτυρο Emelia
Εκτέλεση
Βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ τη βρώμη, την μελάσα, το λάδι καρύδας, το αλάτι και το κακάο.
Χτυπάμε καλά μέχρι να έχουμε μια συμπαγή μπάλα με ομοιογενές μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα ανάμεσα σε δύο φύλλα λαδόκολας.
Με ένα πλάστη ανοίγουμε σε παραλληλόγραμμο σχήμα.
Καλύπτουμε τα 3/4 του παραλληλόγραμμου με μια λεπτή στρώση φιστικοβούτυρο.
Ρολάρουμε προς την πλευρά που δεν είναι καλυμμένη με φιστικοβούτυρο.
Τυλίγουμε με λαδόκολλα και αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει για 2-3 ώρες
Βγάζουμε από το ψυγείο και αφαιρούμε τη λαδόκολλα.
Κόβουμε και σερβίρουμε.
Πηγή: emelia.eu
Comments
Leave your comment
* Required field