Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Τσίλι, Κάρυ και Πορτοκάλι "Terra Fyllida" 160g

5,80 €
με ΦΠΑ

Μια ιδιαίτερη γλυκόξινη ελαφρώς πικάντικη σάλτσα μανιταριού πλευρώτους, σιγοβρασμένη σε λευκό ξηρό κρασί, με κάρυ, φυσικό χυμό και πραγματικό ξύσμα πορτοκαλιού πού της δίνουν ένα εξαίσιο άρωμα και ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

Συνοδεύει ιδανικά, πιάτα τυριών, ψητό κρέας, κρασί ή μπύρα.

Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως ντρέσινγκ σε πράσινες σαλάτες, σε μπέργκερς ή ακόμα σαν άλειμμα πάνω σε ψημένο ζεστό ψωμί.

Ακαταμάχητος συνδυασμός πάνω σε φέτα, μεγάλα κομμάτια παρμεζάνας και φέτες προσούτο.

Απλώστε το chutney σε μπαγκέτα ή κράκερ και συνδυάστε το με το αγαπημένο σας κρασί.

extra tip! μπορείτε να προσθέσετε και κρέμα τυριού

Κατάλληλο για vegans & χορτοφάγους

Χωρίς Προσθήκη Συντηρητικών

Χωρίς Τεχνητές Αρωματικές & Χρωστικές Ύλες

block Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


Η εταιρεία Terra Fyllida που έχει φτιάξει αυτό το καταπληκτικό προϊόν δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων και παράγει καινοτόμα προϊόντα αποκλειστικά από φρέσκα μανιτάρια και άλλες άριστες πρώτες ύλες, χωρίς να χρησιμοποιεί συντηρητικά ή ενισχυτικά γεύσης.

Η Terra Fyllida διαθέτει επίσης και γλυκό κουταλιού και Chutneys με μανιτάρι πλευρώτους, σαγανάκια μανιταριών, καθώς και άλλες έτοιμες vegan σάλτσες.

Γνωρίζετε ότι..

Τα μανιτάρια είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών, αμινοξέων, σίδηρου, σεληνίου και επιπλέον περιέχουν πολύ λίγα λίπη, μηδενική χοληστερόλη, έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό και αποτελούνται από υδατάνθρακες και πρωτεΐνες.

 

Η μεγάλη τους περιεκτικότητα σε νερό συμβάλλει στην ενυδάτωση του οργανισμού μας και η άπαχη πρωτεΐνη τους μας βοηθά να αποκτήσουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε και να κάψουμε λίπος.

 

Οι πρωτεΐνες τους μάλιστα, λόγω της παρουσίας όλων των βασικών αμινοξέων είναι υψηλής ποιότητας, ξεπερνώντας όλες τις πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης και φτάνοντας πολύ κοντά στην ποιότητα της ζωικής πρωτεΐνης.

 

Τα μανιτάρια είναι ακόμη πλούσια σε φυτικές ίνες αλλά και σε ασβέστιο, το οποίο είναι μια σημαντική θρεπτική ουσία για το σχηματισμό και την αντοχή των οστών.

 

Οι φυτικές τους ίνες δρουν αποτελεσματικά σε περιπτώσεις που θέλουμε να χάσουμε βάρος, καθώς μας κρατούν χορτασμένους για περισσότερη ώρα συν του ότι οι θερμίδες τους είναι ελάχιστες.

 

Επιπλέον περιέχουν βιταμίνη D η οποία διευκολύνει την απορρόφηση και το μεταβολισμό του ασβεστίου και του φωσφόρου.

 

Καλό κάνουν και στην καρδιά βοηθώντας στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης χάρη στην περιεκτικότητα τους σε κάλιο και χαλκό.

Terra Fyllida
mima1066

Σχετικά προϊόντα

Top