Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Ταχίνι Ολικής “Nutorious” 500gr

5,95 €
με ΦΠΑ

Από 100% αναποφλοίωτο σουσάμι

Χάρη στη σύστασή του και στα πλαίσια ενός ισορροπημένου διαιτολογίου, μπορεί να συμβάλλει στην πρόσληψη πρωτεΐνης, βιταμινών του συμπλέγματος Β, ασβεστίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, φωσφόρου και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων.

Λόγω των ιδιοτήτων που περιέχει το ταχίνι, έχει χαρακτηριστεί ως υπέρ-τροφή (super food).

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα ταχίνια Nutorious, που προέρχονται από 100% αλεσμένο σουσάμι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διατηρούν όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου.

Χωρίς φοινικέλαιο

Χωρίς πρόσθετη ζάχαρη

block Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


Nutorious

50 χρόνια παράδοσης στην εξαιρετική ποιότητα

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2018 και εδρεύει στο νησί της Σάμου στην Ελλάδα.

Η παραγωγή, η επεξεργασία και η εμπορία των ξηρών καρπών είναι μια δραστηριότητα που γνωρίζουμε περισσότερο από 50 χρόνια.

Οι ξηροί καρποί που χειριζόμαστε είναι αποκλειστικά κλάσης “Elite” και η διαλογή τους γίνεται από εξειδικευμένη ομάδα χειριστών με το χέρι. Το ψήσιμο γίνεται σε υπερσύγχρονο φούρνο με ιδιαίτερη προσοχή ώστε το τελικό προϊόν να είναι απαλλαγμένο από υπολείμματα τέφρας και πλούσιο σε φυσικά αρώματα.

Τα προϊόντα Nutorious δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα, ενισχυτικά ή συντηρητικά και είναι απαλλαγμένα από λακτόζη, γλουτένη και φοινικέλαιο.

Τα προϊόντα μας παράγονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, κάτω από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και υγιεινής ώστε να εξασφαλίζεται το τελικό προϊόν ότι είναι ασφαλές και κατάλληλο για χρήση.

Nutorious
mima1189

Σχετικά προϊόντα

Top