Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
ΟΔΗΓΙΕΣ: Βάζουμε μισό κιλό κρέας στο τηγάνι με λίγο λάδι μέχρι να θωρακιστεί. Το σβήνουμε με ένα φλιτζάνι κρασί και ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε μέσα τη σάλτσα «Τας Κεμπάπ» και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10 λεπτά.
Είναι μαγειρευμένες σε μικροποσότητες όπως θα έκανε κάποιος στην κουζίνα του.
Είναι όλες με το χέρι χωρίς καθόλου μηχανήματα. Δεν έχουν καθόλου συντηρητικά.
Έχουν μια άριστη συντήρηση για περίπου δύο χρόνια με την παραδοσιακή μέθοδο.Τις πρώτες ύλες τη ντομάτα και το ελαιόλαδο τις παράγουμε μόνοι μας χωρίς χημικά και φάρμακα.
Η ντομάτα είναι από ντόπιες ποικιλίες της περιοχής χωρίς υβρίδια.
Το ελαιόλαδο είναι έξτρα παρθένο βιολογικό (πιστοποιημένο στη ΒΙΟΕΛΛΑΣ) χωρίς οξέα.
Οι συνταγές μας προέρχονται από τις γιαγιάδες μας και εμείς μετα απο πολλή έρευνα προσθέσαμε κάποιες πινελιές.
Χρησιμοποιούμε κατά αποκλειστικότητα θαλασσινό αλάτι και ελάχιστη καστανή ζάχαρη.
Βιολογικά, προϊόντα, παραδοσιακά, γλυκά.
Το οικολογικό αγρόκτημα Βιοεξάντας βρίσκεται στο χωριό Εξαντι Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο Κρήτης.
Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που επιχειρεί την ανάπτυξη της αυτάρκειας, της αλληλεγγύης και της βιολογικής γεωργίας.
Απώτερος στόχος μας είναι η δημιουργία οικοκοινότητας. Μέσα από αυτήν την προσπάθεια γεννήθηκε η ιδέα για την παραγωγή σπιτικών προιόντων δημιουργημένων με μεράκι και αγάπη σύμφωνα με τις παλιές συνταγές χωρίς συντηρητικά
Φτιαγμένη με Ελληνική τομάτα, ανθότυρο, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, θυμάρι και βαλσάμικο ξύδι, θα την χαρείς με απίστευτα πολλούς τρόπους. Έτοιμη για απόλαυση με απλά το άνοιγμα του βάζου μπορείς να την κάνεις ντιπ ή άλειμμα.
Στα ζυμαρικά σου ή στην πίτσα σου είναι πραγματικά υπέροχη. Στα ζυμαρικά δεν χρειάζεται επιπλέον τριμμένο τυρί αφού το ανθότυρο της θα σου δώσει την γεύση που θες. Το αρωματικό θυμάρι μαζί με τα άλλα συστατικά της την κάνουν μία συγκλονιστική συνοδευτική σάλτσα σε όλα σου τα φαγητά, κρεατικά, λαχανικά και όπου αλλού θες.
Δοκίμασε την με Αραβική πίτα για ένα φανταστικό και γρήγορο σνακ – άνοιξε την πίτα, άλειψε μπόλικη σάλτσα και βάλτη στο φούρνο για μερικά λεπτά
Μια πλούσια σάλτσα που είναι απλά μοναδική. Με 15% φέτα που δένει τέλεια με την τομάτα και θα λατρέψετε.
Με τέλεια κρεμώδης υφή και γεμάτη γεύση… θα την χαρείτε με απίστευτα πολλούς τρόπους & συνδυασμούς…. από σαγανάκι με γαρίδες, καγιανά, στραπατσάδα, ζυμαρικά, πίτσα, ντάκο… αλλά, και σαν άλειμμα– συνοδευτικό για ψητά, λαχανικά… δοκιμάστε την και σαν ντιπάκι με γαρίδες…
Μία σάλτσα τομάτας πικάντικη γιατί σε όλους αρέσει η κλωτσιά της πικάντικης γεύσης! Έτοιμη για απόλαυση φτιαγμένη με Ελληνική τομάτα και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τσίλι, η σάλτσα αυτή είναι καταπληκτική σαν ντιπ κατευθείαν από το βαζάκι, με κριτσίνια, νάτσος, παξιμαδάκια, ή λαχανικά.
Συνόδευσε τα κρέατα σου, το κοτόπουλο και τα λαχανικά. Δοκίμασε την σαν άλειμμα στα σάντουιτς σου, βάση για την πίτσα σου αλλά και βέβαια με τις μακαρονάδες σου.
Το πρώτο μας βραβευμένο καμάρι! Το πρώτο μας δημιούργημα που μας χάρισε βραβείο Great Taste. Είναι από τις αγαπημένες σας, μας το λέτε πολύ συχνά και ευχαριστούμε! Με 15% σκόρδο είναι πράγματι Σάλτσα Τομάτα & Σκόρδο όχι ίχνος σκόρδου…! Με σκόρδο, Ελληνική τομάτα και Ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είναι μια σάλτσα απολαυστική.
Μία σάλτσα που δημιουργήθηκε να συνοδέυει μοσχάρι, σέρβιρε την μαζί με το κρέας σαν συνοδευτική σάλτσα. Την επόμενη φορά που θα φτιάξεις μακαρόνια με κιμά, βάλε αυτή τη σάλτσα στον κιμά και θα σε καταπλήξει! Με την γλυκιά γεύση του Αχαϊκού κρασιού θα την ευχαριστηθείς σαν συνοδεία με όλα τα κρέατα, απλά σέρβιρε την μαζί όπως μία κέτσαπ.
Αχ αυτό το απίστευτα αρωματικό μας βότανο, το θυμάρι, που χαρίζει μια γεύση πραγματικά μοναδική! Με 17% θυμάρι, αυτή η σάλτσα τομάτα ενυπωσιάζει, όπως εντυπωσίασε και του κριτές γευσιγνώστες και της χάρισαν το χρυσό βραβείο Great Taste. Μία βραβευμένη σάλτσα τομάτας φτιαγμένη με Ελληνική τοματούλα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και το θυμάρι να δημιουργούν μαζί μία γευστική εμπειρία σαν σπιτική.