Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
Cheesecake με Μελάσα Emelia

Cheesecake με Μελάσα Emelia

Υλικά για την Βάση:

  • 15 απύρηνους χουρμάδες ( τους μουλιάζουμε σε νερό από βραδύς)

  • 20γρ φουντούκια

  • 10 ολόκληρα καρύδια

Υλικά για την Γέμιση:

  • 200γρ κάσιους μουλιασμένα σε νερό από βραδύς

  • 4 κ. σ λάδι καρύδας

  • 3-4 κ.σ Μελάσα emelia

  • 2 κ.σ χυμό λεμόνι

  • 1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

  • Για να φτιάξουμε την βάση χτυπάμε τους μουλιασμένους χουρμάδες και τους ξηρούς καρπούς μέχρι να γίνουν μια μάζα,
  • Στρώνουμε το μείγμα σε μια στρογγυλή φόρμα ή ότι άλλο έχετε,
  • Φτιάχνουμε την γέμιση στον πολυκόφτη και χτυπάμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν σφιχτή πάστα.
  • Ρίχνουμε την γέμιση πάνω στη βάση.
  • Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 1 ώρα.
  • Σκεπάζουμε το γλυκό με την μαρμελάδα και το βάζουμε πάλι στο ψυγείο για άλλες 3 ώρες τουλάχιστον.

Πηγή: emelia.eu

Comments

Leave your comment

* Required field

Top