Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Σταφίδα Κορινθιακή BIO "ΒΙΟΒΛΑΣΤΟΣ" 200gr

2,50 €
με ΦΠΑ

Η μαύρη Σταφίδα (Κορινθιακή) παρασκευάζεται από το αποξηραμένο σταφύλι και η διαφορά της κυρίως με τις άλλες εντοπίζεται στο χρόνο που μένει στον ήλιο για να αποξηρανθεί (περίπου δέκα μέρες) καθώς και στη προέλευση της. Περίπου το 80% της μαύρης σταφίδας καλλιεργείτε στην Ελλάδα και εντοπίζεται κυρίως στις περιοχές της Βόρειας και της Δυτικής Πελοποννήσου, καθώς και στη Ζάκυνθο.

Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, Περιέχει πάρα πολλά ιχνοστοιχεία όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο και κάλιο και όλα αυτά την καθιστούν ένα απαραίτητο σύμμαχο για τη σωστή καθημερινή μας διατροφή.

Συστατικά : Σταφίδα κορινθιακή* 99,70% , ηλιέλαιο* 0.03% ( όπου * προϊόν βιολογικής γεωργίας )

check Άμεσα Διαθέσιμο

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα υγιεινό σνακ που μπορεί να υποκαταστήσει ένα τουλάχιστον από τα ισοδύναμα φρούτων που πρέπει να καταναλίσκονται καθημερινά από όλους μας.

Κάποιοι διατροφικοί συνδυασμοί είναι οι ακόλουθοι:

         Στο πρωινό σας γεύμα, σε 1 ποτήρι γάλα, προσθέστε δημητριακά ολικής άλεσης ή βρώμη και μία κουταλιά της σούπας σταφίδες, συμπληρώνοντας με 1 φρούτο.

         Συνοδεύστε το ρύζι με σταφίδες και κουκουνάρι, θα σας δώσει ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα πολύ θρεπτικό γεύμα.

         Προσθέστε στη γέμιση των κρεάτων σας, και στις σαλάτες σας σταφίδες και ανάλατους ξηρούς καρπούς, προσδίδοντας αισθητική πανδαισία και ωφέλεια.

         Χρησιμοποιήστε τις επίσης στην παρασκευή  γλυκών, όπως σε σταφιδόψωμα, σε κέικ, στο παγωτό, σε γλυκά του κουταλιού, στην καρυδόπιτα, στο ραβανί, στην Χριστουγεννιάτικη πίτα και άλλα.

 

Διατροφικά στοιχεία ανά 100 γρ

Ενέργεια : 1230 kj / 294 kcal        Λιπαρά : 0,3 γρ     Κορεσμένα λίπη : 0 γρ

Υδατάνθρακες : 77,5 γρ    Φυτ.Ινες 6,70 γρ   Σάκχαρα : 49 γρ  Πρωτεΐνες : 2,5     γρ     Νάτριο : 0,063 γρ

BIOβλαστός
mima1313

Σχετικά προϊόντα

Top