Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
Τηλέφωνο:
6948401486-22970 25025
0
Σάλτσα Bearnaise "Οι Γουμένισσες" 210ml
zoom_in
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right
Σάλτσα Bearnaise "Οι Γουμένισσες" 210ml
3,75 €
με ΦΠΑ
Κρεμωδης Σάλτσα με Βούτυρο
Μία νόστιμη σάλτσα μπορεί να προσθέσει γεύση στο φαγητό και να κάνει ξεχωριστό κάθε σας γεύμα.
Η Hollandaise και η Bearnaise, αποτελούν δυο από τις πιο διάσημες sauce της γαλλικής γαστρονομίας που επιλέγει όποιος ξέρει από καλή κουζίνα.
Η SauceBearnaise «οι γουμένισσες» είναι μια κρεμώδης σάλτσα βουτύρου, έντονα αρωματισμένη με εστραγκόν και με υπέροχη γεύση.
Ταιριάζει εκπληκτικά με κρεατικά όπως μπριζόλες και φιλέτο καθώς και με ψάρια με σφιχτή σάρκα όπως ο τόνος.
Πρόταση Αναθέρμανσης:15’’ στη χαμηλότερη σκάλα σε φούρνο μικροκυμάτων ή μπεν-μαρί σε χαμηλή φωτιά για 3-5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Διατηρείται σε σκιερό και δροσερό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 4 εβδομάδες.
Δοκιμάστε παραδοσιακές νοστιμιές από τις Γουμένισσες και νιώστε τη χαρά της καλής παραδοσιακής κουζίνας!
Η Γουμένισσα βρίσκεται περίπου 70 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του Όρους Πάϊκου στο Κιλκίς.Ακριβώς από πάνω στην πλαγιά και δίπλα σε ένα πανέμορφο δάσος βρίσκεται το χωριό Γρίβα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι Γουμένισσες, μια μικρή αλλά θαυματουργή οικογενειακή επιχείρηση.
Μια μοναδική σως , πικάντικη , με πολύ έντονη γεύση .
Ιδανική για κρέατα , σάντουιτς, τορτίγιες , φαλάφελ και τηγανιτές πατάτες.
Χωρίς ζάχαρη , χωρίς λιπαρά και ελάχιστες θερμίδες ( 1kcal / 5gr ) .
Δεν περιέχουν λίπη, ζάχαρη και θερμίδες, με αποτέλεσμα να μπορούν να συμπεριληφθούν σε όλες τις δίαιτες.
Οι σάλτσες Elevenfit αποτελούν καινοτομία στην κατηγορία των dressing.
Η νεα σειρά από σάλτσες είναι κατάλληλη γιαάτομα που αναζητούν μια εναλλακτική λύση ώστε να γαρνίρουν χωρίς θερμίδες, κρέατα και άλλες αλμυρές παρασκευές.
ΟΔΗΓΙΕΣ: Βάζουμε μισό κιλό κρέας στο τηγάνι με λίγο λάδι μέχρι να θωρακιστεί. Το σβήνουμε με ένα φλιτζάνι κρασί και ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε μέσα τη σάλτσα «Τας Κεμπάπ» και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10 λεπτά.
Φτιαγμένη με Ελληνική τομάτα, ανθότυρο, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, θυμάρι και βαλσάμικο ξύδι, θα την χαρείς με απίστευτα πολλούς τρόπους. Έτοιμη για απόλαυση με απλά το άνοιγμα του βάζου μπορείς να την κάνεις ντιπ ή άλειμμα.
Στα ζυμαρικά σου ή στην πίτσα σου είναι πραγματικά υπέροχη. Στα ζυμαρικά δεν χρειάζεται επιπλέον τριμμένο τυρί αφού το ανθότυρο της θα σου δώσει την γεύση που θες. Το αρωματικό θυμάρι μαζί με τα άλλα συστατικά της την κάνουν μία συγκλονιστική συνοδευτική σάλτσα σε όλα σου τα φαγητά, κρεατικά, λαχανικά και όπου αλλού θες.
Δοκίμασε την με Αραβική πίτα για ένα φανταστικό και γρήγορο σνακ – άνοιξε την πίτα, άλειψε μπόλικη σάλτσα και βάλτη στο φούρνο για μερικά λεπτά
Μια πλούσια σάλτσα που είναι απλά μοναδική. Με 15% φέτα που δένει τέλεια με την τομάτα και θα λατρέψετε.
Με τέλεια κρεμώδης υφή και γεμάτη γεύση… θα την χαρείτε με απίστευτα πολλούς τρόπους & συνδυασμούς…. από σαγανάκι με γαρίδες, καγιανά, στραπατσάδα, ζυμαρικά, πίτσα, ντάκο… αλλά, και σαν άλειμμα– συνοδευτικό για ψητά, λαχανικά… δοκιμάστε την και σαν ντιπάκι με γαρίδες…