Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
Τηλέφωνο:
6948401486-22970 25025
0
Σάλτσα Bearnaise "Οι Γουμένισσες" 210ml
zoom_in
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right
Σάλτσα Bearnaise "Οι Γουμένισσες" 210ml
3,75 €
με ΦΠΑ
Κρεμωδης Σάλτσα με Βούτυρο
Μία νόστιμη σάλτσα μπορεί να προσθέσει γεύση στο φαγητό και να κάνει ξεχωριστό κάθε σας γεύμα.
Η Hollandaise και η Bearnaise, αποτελούν δυο από τις πιο διάσημες sauce της γαλλικής γαστρονομίας που επιλέγει όποιος ξέρει από καλή κουζίνα.
Η SauceBearnaise «οι γουμένισσες» είναι μια κρεμώδης σάλτσα βουτύρου, έντονα αρωματισμένη με εστραγκόν και με υπέροχη γεύση.
Ταιριάζει εκπληκτικά με κρεατικά όπως μπριζόλες και φιλέτο καθώς και με ψάρια με σφιχτή σάρκα όπως ο τόνος.
Πρόταση Αναθέρμανσης:15’’ στη χαμηλότερη σκάλα σε φούρνο μικροκυμάτων ή μπεν-μαρί σε χαμηλή φωτιά για 3-5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Διατηρείται σε σκιερό και δροσερό μέρος. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 4 εβδομάδες.
Δοκιμάστε παραδοσιακές νοστιμιές από τις Γουμένισσες και νιώστε τη χαρά της καλής παραδοσιακής κουζίνας!
Η Γουμένισσα βρίσκεται περίπου 70 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του Όρους Πάϊκου στο Κιλκίς.Ακριβώς από πάνω στην πλαγιά και δίπλα σε ένα πανέμορφο δάσος βρίσκεται το χωριό Γρίβα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι Γουμένισσες, μια μικρή αλλά θαυματουργή οικογενειακή επιχείρηση.
ΟΔΗΓΙΕΣ: Βάζουμε μισό κιλό κρέας στο τηγάνι με λίγο λάδι μέχρι να θωρακιστεί. Το σβήνουμε με ένα φλιτζάνι κρασί και ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε μέσα τη σάλτσα «Τας Κεμπάπ» και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10 λεπτά.
Φτιαγμένη με Ελληνική τομάτα, ανθότυρο, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, θυμάρι και βαλσάμικο ξύδι, θα την χαρείς με απίστευτα πολλούς τρόπους. Έτοιμη για απόλαυση με απλά το άνοιγμα του βάζου μπορείς να την κάνεις ντιπ ή άλειμμα.
Στα ζυμαρικά σου ή στην πίτσα σου είναι πραγματικά υπέροχη. Στα ζυμαρικά δεν χρειάζεται επιπλέον τριμμένο τυρί αφού το ανθότυρο της θα σου δώσει την γεύση που θες. Το αρωματικό θυμάρι μαζί με τα άλλα συστατικά της την κάνουν μία συγκλονιστική συνοδευτική σάλτσα σε όλα σου τα φαγητά, κρεατικά, λαχανικά και όπου αλλού θες.
Δοκίμασε την με Αραβική πίτα για ένα φανταστικό και γρήγορο σνακ – άνοιξε την πίτα, άλειψε μπόλικη σάλτσα και βάλτη στο φούρνο για μερικά λεπτά
Μια πλούσια σάλτσα που είναι απλά μοναδική. Με 15% φέτα που δένει τέλεια με την τομάτα και θα λατρέψετε.
Με τέλεια κρεμώδης υφή και γεμάτη γεύση… θα την χαρείτε με απίστευτα πολλούς τρόπους & συνδυασμούς…. από σαγανάκι με γαρίδες, καγιανά, στραπατσάδα, ζυμαρικά, πίτσα, ντάκο… αλλά, και σαν άλειμμα– συνοδευτικό για ψητά, λαχανικά… δοκιμάστε την και σαν ντιπάκι με γαρίδες…
Μία σάλτσα τομάτας πικάντικη γιατί σε όλους αρέσει η κλωτσιά της πικάντικης γεύσης! Έτοιμη για απόλαυση φτιαγμένη με Ελληνική τομάτα και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τσίλι, η σάλτσα αυτή είναι καταπληκτική σαν ντιπ κατευθείαν από το βαζάκι, με κριτσίνια, νάτσος, παξιμαδάκια, ή λαχανικά.
Συνόδευσε τα κρέατα σου, το κοτόπουλο και τα λαχανικά. Δοκίμασε την σαν άλειμμα στα σάντουιτς σου, βάση για την πίτσα σου αλλά και βέβαια με τις μακαρονάδες σου.
Το πρώτο μας βραβευμένο καμάρι! Το πρώτο μας δημιούργημα που μας χάρισε βραβείο Great Taste. Είναι από τις αγαπημένες σας, μας το λέτε πολύ συχνά και ευχαριστούμε! Με 15% σκόρδο είναι πράγματι Σάλτσα Τομάτα & Σκόρδο όχι ίχνος σκόρδου…! Με σκόρδο, Ελληνική τομάτα και Ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είναι μια σάλτσα απολαυστική.
Μία σάλτσα που δημιουργήθηκε να συνοδέυει μοσχάρι, σέρβιρε την μαζί με το κρέας σαν συνοδευτική σάλτσα. Την επόμενη φορά που θα φτιάξεις μακαρόνια με κιμά, βάλε αυτή τη σάλτσα στον κιμά και θα σε καταπλήξει! Με την γλυκιά γεύση του Αχαϊκού κρασιού θα την ευχαριστηθείς σαν συνοδεία με όλα τα κρέατα, απλά σέρβιρε την μαζί όπως μία κέτσαπ.