Γλυκόξινο κοτόπουλο με μελάσα Emelia
Γλυκόξινο κοτόπουλο με μελάσα - Emelia
Για το γλυκόξινο κοτόπουλο θα χρειαστείς:
- Μισό κιλό φιλετάκια κοτόπουλο
- 2 κουταλιές της σούπας μελάσα Emelia
- 2 κουταλιές του γλυκού soya sauce
- 2 κουταλιές του γλυκού teriyaki
- Αλάτι
- Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
- Σουσάμι (προαιρετικά)
Οδηγίες
Για το γλυκόξινο κοτόπουλο Κόβουμε τα φιλετάκια σε μικρά κομμάτια. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ηλιέλαιο, τα φιλετάκια & τσιγαρίζουμε για δέκα λεπτά. Προσθέτουμε τη μελάσα Emelia, λίγο νερό και αφήνουμε μέχρι να δέσουν μεταξύ τους τα υλικά. Προσθέτουμε τη soya & την teriyaki, ανακατεύουμε και δοκιμάζουμε, ανάλογα με το ποσό αλατισμένο το θέλουμε, το ισορροπούμε. Σιγοβράζουμε για 30-40 λεπτά, σερβίρουμε, διακοσμούμε με σουσάμι & καλή απόλαυση!
Πηγή: emelia.eu
Comments
Leave your comment
* Required field