Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Χειροποίητος Τραχανάς Λαχανικών "Dardouma Family " 300gr

4,95 €
με ΦΠΑ

Παραδοσιακός  Τραχανάς λαχανικών!!!

Μια τροφή ιδανική για χορτοφάγους και όχι μόνο!

Τραχανάς από φρέσκα λαχανικά, πλούσιος σε γεύση, άρωμα και βιταμίνες.

Μαγειρεύεται πολύ εύκολα και γρήγορα είτε σαν σούπα είτε σαν τραχανότο λαχανικών ή θαλασσινών!

Εξαιρετική επιλογή σε περιόδους νηστείας!

block Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


Dardouma Family

Η Dardouma Family είναι ένα πρότυπο οικογενειακό εργαστήριο ζυμαρικών, το οποίο παράγει μεγάλη ποικιλία χειροποίητων τραχανάδων και ζυμαρικών.

 

Ο χώρος παραγωγής και τυποποίησης εδρεύει στην Νότια Εύβοια της Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας. Μολονότι ιδρύθηκε το 2008, η Dardouma Family έχει 100 χρόνια εμπειρίας στα χειροποίητα ζυμαρικά.

 

Η παράδοση πέρασε από γενιά σε γενιά και σήμερα το όνειρο της γιαγιάς Μαρίας, εκπροσωπείται από τα αδέρφια Ιωάννη & Ευάγγελο Μάλλιο.

 

Η οικογένεια Δαρδούμα έχει ιστορία 100 χρόνων και πολλές συνταγές να μοιραστεί μαζί σας.

 

Το εργαστήριο είναι ένας επισκέψιμος χώρος γαστρονομικού ενδιαφέροντος, που προωθεί τις Eλληνικές & τοπικές γεύσεις. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να βιώσουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, που απευθύνονται άμεσα στις αισθήσεις: μπορούν να γευτούν, να μυρίσουν, να αγγίξουν το παραγόμενο προϊόν, να «λερώσουν» τα χέρια τους!

 

Με γνώμονα την Μεσογειακή Διατροφή, τα αδέρφια παρέχουν σεβόμενοι τον σύγχρονο καταναλωτή, γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας απελευθερωμένα από συντηρητικά, χρωστικές και πρόσθετα γεύσης.

 

Η παραγωγή ελέγχεται αυστηρά σε όλα τα στάδια, εφαρμόζοντας το πρότυπο διασφάλισης τροφίμων.

 

Μοναδικός Στόχος της Dardouma Family η παροχή υψηλής, λιτής, ελληνικής μαγειρικής!

Η σειρά με τους χειροποίητους τραχανάδες αποτελεί παράδειγμα γαστρονομικού πλούτου όπου η δημιουργικότητα είναι απαραίτητη και η σύζευξη του χθες με το σήμερα αναγκαία.

Dardouma Family
mima0855

Σχετικά προϊόντα

Top