Ψημένο σε καυτό αέρα για λίγα λεπτά, και όλη η γεύση γεμίζει το στόμα, από θρεπτικής άποψης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα ωμά. Στάσου λοιπόν να δοκιμάσεις μύγδαλα από την Nutorious.
Σύνθεση: Αμύγδαλα χωρίς αλάτι
Τα χειροποίητα ζυμαρικά και προϊόντα διατροφής Ανθήλη φτιάχνονται με επιλεγμένες πρώτες ύλες και πολύ μεράκι φέρνοντας στο πιάτο σας ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς.
ΣΥΝΤΑΓΉ
Υλικά
1 κούπα μείγμα πλιγούρι
2 κούπες νερό
2 μεγάλες ντομάτες κομμένες κύβους χωρίς ζουμιά και σποριά
αγγουράκι τουρσί (προαιρετικά)
1/2 κούπα χυμό λεμονί χτυπημένο με 1/3 κούπας λάδι
Εκτέλεση
Αρχικά βάζουμε το πλιγούρι μαζί με το βρασμένο νερό σε ένα μπολάκι μια με δυο ώρες να φουσκώσει το πλιγούρι και να μαλακώσει. Σουρώνουμε το πλιγούρι να μείνει στεγνό. Ανακατεύουμε σε μια σαλατιέρα το πλιγούρι με τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το dressing μόνο την ώρα που είναι να τη σερβίρουμε. Σερβίρουμε αμέσως η σκεπάζουμε το μπολ και φυλάμε τη σαλάτα στο ψυγείο (κρατά μίση μέρα) μέχρι το γεύμα. Σερβίρουμε τη σαλάτα ταμπουλε στο μεγάλο μπολ η απλώνουμε σε μια μεγάλη πιατέλα. Γαρνίρουμε με μικρά φύλλα μαρουλιού γύρω από την πιατέλα και μια καρδιά μαρουλιού τοποθετημένη στο κέντρο της σαλάτας. στο Λίβανο τη σαλάτα ταμπουλε τη σερβίρουν με μια πιατέλα από φύλλα μαρουλιού στο πλάι και χρησιμοποιούν τα φύλλα αντί για πιρουνιά.