Παραδοσιακά χειροποίητα και πεντανόστιμα Λαζάνια !!!
Συστατικά: Σιμιγδάλι Σκληρού Σίτου 100%, Φρέσκο Γάλα Ιεράς Μονής Μακαριωτίσσης, Φρέσκα Αυγά.
Συνταγή
Στριφτάρια Με Κοτόπουλο και Μανταρίνι.
Βράστε τα ζυμαρικά σε λίγο νερό και κατόπιν σοτάρετε σε βούτυρο, μαζί με κομματάκια κοτόπουλο.
Σβήστε με λευκό ξηρό κρασί και λίγο χυμό μανταρινινιού.
Προσθέστε κρέμα γάλακτος και αφήστε τα στιφτάρια να γκλασάρουν, εκτός φωτιάς. Γαρνίρετε με φέτες μανταρινιού, καβουρδισμένα αμύγδαλα και πιπέρι.
"Χιώτικο Κελλάρι"
Το εργαστήρι βρίσκεται στον οικισμό Βέσσα του Δήμου Μαστιχοχωρίων. Στεγάζεται σε παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο τον προηγούμενο αιώνα. Το εργαστήρι είναι προσαρμοσμένο στον σύγχρονο τρόπο παραγωγής και επεξεργασίας που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες.
Το εργαστήρι είναι δείγμα του σεβασμού μας στην παράδοση του τόπου, από την οποία πήραμε τα στοιχεία της Μεσογειακής διατροφής.
Με αγνά υλικά, χωρίς πρόσθετα γεύσης, χρωστικές ή συντηρητικά παρασκευάζονται τα προϊόντα με μεράκι.
Σεβόμενοι τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
Με εγγύηση την άριστη ποιότητα των προϊόντων σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε να γνωρίσετε το Χιώτικο κελλάρι.