Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Παραδοσιακά Στριφτάρια με Αγκινάρα, Τζίντζερ, Λεμόνι και Καρότο "Χιώτικο Κελλάρι" 500gr

3,65 €
με ΦΠΑ

Ένας πολύ γευστικός συνδυασμός που προκαλεί μια έκρηξη στον ουρανίσκο καθώς περιλαμβάνει πολτοποιημένα αγκιναρόφυλλα, τζίντζερ, λεμόνι και καρότο.

Συνοδεύει με μεγάλη επιτυχία λεμονάτο κρέας της αρεσκείας σας.

check Άμεσα Διαθέσιμο

Συνταγή

 Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα στριφτάρια μας για 4-5 λεπτά. Κόβουμε 2 πράσα και  τα σοτάρουμε με ελαιόλαδο.

Τα σβήνουμε με λευκό κρασί, ρίχνουμε χυμό από 1,5 λεμόνι, μάραθο, αλάτι και πιπέρι.

Ρίχνουμε τα στριφτάρια στο τηγάνι και τα ανακατεύουμε μέχρι να γλασάρουν.

Τέλος, σερβίρουμε στα πιάτα με τριμμένο κεφαλοτύρι.

 (Η συνταγή μπορεί να συνοδεύσει αρνάκι λεμονάτο ή κοτόπουλο).

"Χιώτικο Κελλάρι"

Το εργαστήρι βρίσκεται στον οικισμό Βέσσα του Δήμου Μαστιχοχωρίων. Στεγάζεται σε παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο τον προηγούμενο αιώνα. Το εργαστήρι είναι προσαρμοσμένο στον σύγχρονο τρόπο παραγωγής και επεξεργασίας που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες.

Το εργαστήρι είναι δείγμα του σεβασμού μας στην παράδοση του τόπου, από την οποία πήραμε τα στοιχεία της Μεσογειακής διατροφής.

Με αγνά υλικά, χωρίς πρόσθετα γεύσης, χρωστικές ή συντηρητικά παρασκευάζονται τα προϊόντα με μεράκι.

Σεβόμενοι τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Με εγγύηση την άριστη ποιότητα  των προϊόντων σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε να γνωρίσετε το Χιώτικο κελλάρι.

mima1074

Σχετικά προϊόντα

Top