Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Παραδοσιακά Στριφτάρια με Χαρούπι "Χιώτικο Κελλάρι" 500gr

3,65 €
με ΦΠΑ

Το χαρούπι είναι ένας Μεσογειακός, ξυλώδης καρπός, που η γεύση του θυμίζει σοκολάτα.

Τα στριφτάρια με χαρούπι είναι ένα gourmet προϊόν, που αξίζει να δοκιμαστεί από εκεινους που δεν φοβούνται να επεκτείνουν τους γαστρονομικούς τους ορίζοντες.

block Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


Συνταγή

Βράζουμε τα στριφτάρια για 5-6 λεπτά.

Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά, προσθέτουμε 100g σησαμέλαιο και αφού κάψει ρίχνουμε γύρο στα 100g σισάμι και σκεπάζουμε το τηγάνι γιατί πετάει.

Αφού ροδίσει και έχουμε σουρώσει τα στριφτάρια μας, τα ρίχνουμε στο τηγάνι σοτάροντας τα για 1-2 λεπτά ή ρίχνουμε το καυτό λάδι και το σουσάμι στη κατσαρόλα και το ανακατεύουμε.

Τέλος σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο, προσθέτοντας από επάνω μια φέτα φρέσκια μυζήθρα, την ραντίζουμε με χαρουπόμελο ή πετιμέζι και κόκκους, από άσπαστο ροζ πιπέρι.

"Χιώτικο Κελλάρι"

Το εργαστήρι βρίσκεται στον οικισμό Βέσσα του Δήμου Μαστιχοχωρίων. Στεγάζεται σε παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο τον προηγούμενο αιώνα. Το εργαστήρι είναι προσαρμοσμένο στον σύγχρονο τρόπο παραγωγής και επεξεργασίας που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες.

Το εργαστήρι είναι δείγμα του σεβασμού μας στην παράδοση του τόπου, από την οποία πήραμε τα στοιχεία της Μεσογειακής διατροφής.

Με αγνά υλικά, χωρίς πρόσθετα γεύσης, χρωστικές ή συντηρητικά παρασκευάζονται τα προϊόντα με μεράκι.

Σεβόμενοι τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Με εγγύηση την άριστη ποιότητα  των προϊόντων σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε να γνωρίσετε το Χιώτικο κελλάρι.

mima1075

Σχετικά προϊόντα

Top