Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την πλοήγηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.
zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Παραδοσιακά Στριφτάρια με Βασιλικό, Ντομάτα και Σκόρδο "Χιώτικο Κελλάρι" 500gr

3,65 €
με ΦΠΑ

Αναμειγνύοντας τρεις εκπληκτικές γεύσεις, αυτές του φρέσκου βασιλικού, της άνυδρης τομάτας Χιου και του σκόρδου, δημιουργήσαμε ένα ζυμαρικό που η γεύση του δεν μπορεί να θυμίζει τίποτα άλλο εκτος από Ελλάδα

block Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


Συνταγή

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα στριφτάρια μας για 5-6 λεπτά.

Κόβουμε 3-4 φρέσκιες τομάτες σε λεπτές φέτες ή στον τρίφτη.

Στη συνέχεια τις μαρινάρουμε ωμές με αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη και ελαιόλαδο.

Tις αφήνουμε 20-30’ στη μαρινάδα τους. Αφού σουρώσουμε τα στριφτάρια, τα σερβίρουμε στα πιάτα.

Τέλος ρίχνουμε από πάνω λεπτές φέτες τυρί Καμπούσικο και μετά τις ωμές μαριναρισμένες ντομάτες.

Εάν θέλουμε στο τέλος ρίχνουμε ψιλοκομμένο βασιλικό.

"Χιώτικο Κελλάρι"

Το εργαστήρι βρίσκεται στον οικισμό Βέσσα του Δήμου Μαστιχοχωρίων. Στεγάζεται σε παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο τον προηγούμενο αιώνα. Το εργαστήρι είναι προσαρμοσμένο στον σύγχρονο τρόπο παραγωγής και επεξεργασίας που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες.

Το εργαστήρι είναι δείγμα του σεβασμού μας στην παράδοση του τόπου, από την οποία πήραμε τα στοιχεία της Μεσογειακής διατροφής.

Με αγνά υλικά, χωρίς πρόσθετα γεύσης, χρωστικές ή συντηρητικά παρασκευάζονται τα προϊόντα με μεράκι.

Σεβόμενοι τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Με εγγύηση την άριστη ποιότητα  των προϊόντων σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε να γνωρίσετε το Χιώτικο κελλάρι.

mima1076

Σχετικά προϊόντα

Top